Tennis- en Omnisportkampen

Tijdens de zomervakantie 2024 organiseert T.C. Diepenbroek opnieuw een aantal tennis- en omnisportkampen tijdens volgende weken:

  • week 2 : 08/07 - 12/07
  • week 3 : 19/08 - 23/08
  • week 4 : 26/08 - 30/08 - Volzet

Gaat door van 9u00 tot 16u00 en opvang is mogelijk tussen 8u00 en 9u00 en tussen 16u00 en 17u00.
Alle jongens en meisjes van 6 t/m 14 jaar kunnen aan de kampen deelnemen. Deelnemers hoeven geen lid van TC Diepenbroek te zijn.


Deelnameprijs

De deelnameprijs per week bedraagt 125,00 eur voor TC Diepenbroek zomerleden en 150,00 eur voor niet-leden (sportverzekering via Tennis Vlaanderen inbegrepen).

Wat bieden wij u voor deze prijs ?

  • 3 uur tennisles/spel per dag
  • Randactiviteiten (omni-sporten, dans, bosspel, animatie,…)
  • Lessen onder leiding van gediplomeerde sportleraars
  • Een gezond tussendoortje
  • Gebruik van tennisrackets en ander materiaal

Een achttal weken voor aanvang van het kamp waarvoor je bent ingeschreven, zal je van ons via mail een betaalverzoek ontvangen. Het inschrijvingsgeld dient uiterlijk 4 weken voor aanvang van het kamp op onze rekening te staan. Indien dit niet het geval is, dan is je plaats op het kamp niet langer gegarandeerd.

Bij annuleren van een inschrijving minder dan 1 maand voor aanvang van het kamp, wordt een compensatie van 50% van de totaalprijs aangerekend.
Bij annuleren van een inschrijving 1 week of minder voor aanvang van het kamp, wordt de volledige inschrijvingsprijs aangerekend.
Dit ongeacht de reden van annulatie.

Hoe inschrijven?

Inschrijven voor een kamp kan via dit inschrijvingsformulier.
De inschrijvingen worden 4 weken voor aanvang van het kamp afgesloten. Een inschrijving is pas definitief na ontvangst van het volledige inschrijvingsgeld.
Alle praktische informatie zal je een tweetal weken voor aanvang van het kamp bezorgd worden via mail.

Attesten nodig?

Wens je te genieten van bepaalde kortingen via fiscale attesten (deelnemers -14 jaar), mutualiteit, ...? Breng deze documenten mee tijdens de kampen en wij vullen ze graag voor jou in. De fiscale attesten worden digitaal bezorgd zodra ze in ons bezit zijn.

LET OP: bij onvoldoende inschrijvingen kunnen de kampen geannuleerd worden.

Tennis- en Omnisportkampen
Tennis- en Omnisportkampen
Tennis- en Omnisportkampen