Interclub

Interclub

Wat is Interclub?

Interclub is een ploegen-competitie van Tennis Vlaanderen, waaraan zowel heren- als damesteams kunnen deelnemen in verschillende leeftijdsklassen (jeugd en volwassenen) en in verscheidene puntenreeksen. De wedstrijden gaan door op zaterdag en/of zondag. Nieuw sinds 2018 is dat er ook een Interclub Dubbel Gemengd doorgaat in de periode augustus-september.

De poulewedstrijden bij de gewone Interclub (Heren/Dames) in de voorronde vinden doorgaans plaats in de maanden april en mei. TC Diepenbroek speelt dan zijn wedstrijden binnen de provincie Vlaams-Brabant. Aansluitend wordt in mei/juni de volgende ronde (met directe uitschakeling) gespeeld. De winnaar daarvan mag zich kampioen van Vlaams-Brabant noemen. Alle regio-winnaars nemen het vervolgens tegen mekaar op in de eindronde in augustus/september om het kampioenschap van België.

Op de website van Tennis Vlaanderen kan je allerhande informatie terugvinden over deze Interclub-competitie, alsook de speelkalender en de resultaten van de wedstrijden.

Welke ploegen van TC Diepenbroek nemen deel?

Tijdens het zomerseizoen 2019 zullen volgende ploegen namens TC Diepenbroek deelnemen aan de Interclub-competitie:

Kalender en resultaten

Ook meespelen met Interclub?

Iedereen die lid is van TC Diepenbroek kan ook deelnemen aan de Interclub-competitie. De betaling van je lidgeld maakt dat je automatisch lid bent van Tennis Vlaanderen en ook verzekerd bent. Leden van een andere tennisclub, die ook lid zijn van Tennis Vlaanderen, die graag Interclub spelen voor TC Diepenbroek, kunnen hun transfer aanvragen via de website van Tennis Vlaanderen. Dit dient ten laatste op 15 januari van het jaar waarin men wenst te spelen voor TC Diepenbroek te gebeuren. Meer info over transfers vind je hier op de website van Tennis Vlaanderen.

Wil je graag onze clubkleuren mee verdedigen, wil je meer info over Interclub spelen of heb je vragen over je transfer? Stuur ons een mailtje met je vraag via dit formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.