Inschrijvingsdag zomerseizoen 2020

Inschrijvingsdag zomerseizoen 2020

Doordat ons clubhuis nog volop verbouwd wordt, zal ook in 2020 slechts 1 inschrijvingsdag voor het zomerseizoen plaatsvinden. Deze zal niet in het clubhuis van Diepenbroek doorgaan, maar wel in de voetbalkantine van VK Sjoeters (Steenweg op Vilvoorde 40 te 1745 Opwijk). De inschrijvingsdag zal doorgaan op zondag 26 januari 2020 tussen 10u00 en 17u00.

Deze inschrijvingsdag geldt zowel voor tennisspelers als voor padelspelers. Lidgelden kunnen ter plaatse betaald kunnen worden via Payconic of via de Bancontact-app. Elk ingeschreven lid op 26 januari krijgt van ons een mooi cadeau. Bovendien wordt onder alle personen die op 26 januari hebben ingeschreven en betaald 1 seizoensabonnement voor tennis en 1 seizoensabonnement voor padel verloot.

We willen op dat moment ook graag samen met jullie klinken op het nieuwe jaar en een (hopelijk) mooi en zonnig nieuw zomerseizoen. Daarom zal de inschrijvingsdag gekoppeld worden aan een nieuwjaarsdrankje met versnaperingen, aangeboden door de bvba en het vzw-bestuur. We verwachten jullie dus allemaal om samen met ons het nieuwe jaar goed in te zetten!

Alle info over de lidgelden voor tennis en padel in 2020 kan je, samen met de link naar het inschrijvingsformulier, terugvinden op de pagina "Lid worden" op deze website. Kan je niet aanwezig zijn op de inschrijvingsdag, maar wil je toch lid worden? Je kan dit nu ook via dit online inschrijvingsformulier.

Inschrijvingsdag
Inschrijvingsdag
Inschrijvingsdag