Inschrijvingsdag

Inschrijvingsdag Seizoen 2019

Doordat ons clubhuis nog volop verbouwd wordt, zal in 2019 slechts 1 inschrijvingsdag plaatsvinden in plaats van 2. Deze zal bovendien niet in het clubhuis van Diepenbroek doorgaan, maar wel op de Duivenzolder van Hof Ten Hemelrijk (Kloosterstraat 7 te 1745 Opwijk). De inschrijvingsdag zal doorgaan op zaterdag 2 februari 2019 tussen 10u00 en 17u00.

Deze inschrijvingsdag geldt zowel voor tennisspelers als voor padelspelers. Tijdig inschrijven loont, want wie op deze inschrijvingsdag padel-lid wordt, kan dit aan een extra voordelig tarief doen. Nieuw dit jaar is dat lidgelden nu ook betaald kunnen worden via Payconic of via de Bancontact-app. Elk ingeschreven lid op 2 februari krijgt van ons een mooi cadeau. Bovendien wordt onder de personen die op 2 februari zelf komen inschrijven 1 seizoensabonnement voor tennis en 1 seizoensabonnement voor padel verloot.

We willen op dat moment ook graag samen met jullie klinken op het nieuwe jaar en een (hopelijk) mooi en zonnig nieuw zomerseizoen. Daarom zal de inschrijvingsdag gekoppeld worden aan een nieuwjaarsdrankje, aangeboden door de bvba en het vzw-bestuur. We verwachten jullie dus allemaal om samen met ons het nieuwe jaar goed in te zetten!

Alle info over de lidgelden voor tennis 2019 kan je terugvinden op onze pagina's "Tennis-lid worden" en "Padel-lid worden".
Kan je niet aanwezig zijn op de inschrijvingsdag, maar wil je toch lid worden? Je kan dit nu ook via deze on-line inschrijvingsformulieren voor tennis en padel.

Inschrijvingsdag
Inschrijvingsdag
Inschrijvingsdag