Diepenbroek algemeen

Diepenbroek Tennis-Padel-Diepenbroek is gelegen in een groene long aan de rand van de gemeente Opwijk. Onze club beschikt over vijf outdoor gravel tennisterreinen en 2 outdoor padelterreinen. Naast het sportieve gebeuren hebben we een bistro waar iedereen gezellig kan genieten van lekkere stukje vlees gebakken op onze Mibrassa grill oven.

Vier van de vijf terreinen beschikken over verlichting en drie terreinen hebben bovendien een automatisch sproeisysteem.

Door de rustige ligging middenin de natuur is het hier aangenaam spelen en vertoeven.

Voor de kinderen hebben we achteraan een mooie speeltuin waar veilig geravot kan worden. Dit terwijl de ouders genieten van een natje en een droogje. Voeg daarbij nog onze eigen parking voor auto's, motoren en fietsen en je zit al snel dat alles voorzien is om heel het gezin te ontvangen voor een ontspannende en sportieve dag.

Alle tennis- en padelactiviteiten binnen onze club worden geleid vanuit de vzw Tennisclub Diepenbroek, met als maatschappelijke zetel Diepenbroek 22 te 1745 Opwijk en met ondernemingsnummer BE 0895.126.391. De dagelijkse leiding van deze vzw wordt gevoerd door volgend bestuur:

Functie Naam
Voorzitter Hans Winnen
Secretaris Martine De Smedt
Penningmeester Klaartje Vanwymelbeke
Jeugdsportcoƶrdinator Nicolas Breye


De uitbating van het clubhuis valt onder bvba WaSae, met als maatschappelijke zetel Mansteen 15 te 1745 Opwijk en met ondernemingsnummer BE 0460.959.638.

Wil je graag meer info over Diepenbroek? Neem dan contact op met ons via dit formulier.
Of wil je graag zelf tennis en/of padel komen spelen bij Diepenbroek? Kijk dan snel op deze pagina, waar je alle info terugvindt over hoe je lid kan worden.