Diepenbroek algemeen

Diepenbroek Sport en Ontspanning is gelegen in een groene long aan de rand van de gemeente Opwijk. Onze club beschikt over vijf outdoor tennisterreinen, die jaarlijks door een professionele firma heraangelegd worden met gravel. Vier van de vijf terreinen beschikken over verlichting en drie terreinen hebben bovendien een automatisch sproeisysteem. Daarnaast beschikken we sinds 2019 ook over 2 outdoor padelterreinen met verlichting. Tijdens het seizoen worden de terreinen regelmatig onderhouden en gereinigd. Dit alles met het doel u als tennis- of padelspeler alle comfort te bieden en uw favoriete sport optimaal te laten beoefenen.

Door de rustige ligging middenin de natuur is het hier aangenaam spelen en vertoeven. Naast de terreinen bevindt zich het gezellige clubhuis met aanpalend zongericht terras, vanwaar je de spelers kan aanmoedigen of waar je gezellig kan napraten na de wedstrijd.

Voor de kinderen hebben we achteraan een mooie speeltuin met trampoline waar veilig geravot kan worden. Dit terwijl de ouders genieten van een natje en een droogje. Voeg daarbij nog onze eigen parking voor auto's, motoren en fietsen en je zit al snel dat alles voorzien is om heel het gezin te ontvangen voor een ontspannende en sportieve dag.

Alle tennisactiviteiten binnen onze club worden geleid vanuit de vzw Tennisclub Diepenbroek, met als maatschappelijke zetel Diepenbroek 22 te 1745 Opwijk en met ondernemingsnummer BE 0895.126.391. De dagelijkse leiding van deze vzw wordt gevoerd door volgend bestuur:

Functie Naam
Voorzitter Hans Winnen
Secretaris Martine De Smedt
Penningmeester Klaartje Vanwymelbeke
Bestuursleden François Breye
Jimmy Pauli
Liesbeth Vanwing
Walter Saerens


Alle padelactiviteiten en de uitbating van het clubhuis vallen onder bvba WaSae, met als maatschappelijke zetel Mansteen 15 te 1745 Opwijk en met ondernemingsnummer BE 0460.959.638.

Wil je graag meer info over Diepenbroek? Neem dan contact op met ons via dit formulier.
Of wil je graag zelf tennis en/of padel komen spelen bij Diepenbroek? Kijk dan snel op deze pagina, waar je alle info terugvindt over hoe je lid kan worden.