In ons clubhuis gaat er nu al een paar jaar op rij een pronostiek door ivm de ‘tour de France’.

Deelname :

Deelname komt op €12/tourploeg.  Te betalen in TCD voor 07/07/2018 14u.

Klik op volgende link om mee te spelen :

https://www.tourploeg.be/n?g=31512&s=fc26fa00

Bij de nieuwe pronostiek bestaat een ploeg uit 12 renners, die zowel bij elke etappe als aan het einde van de Tour punten kunnen scoren voor je ploeg.  Bedoeling is zoveel mogelijk punten te scoren.

Elke dag zijn er naast de punten voor de eerste 10 van de rituitslag ook punten te verdienen voor de dragers van de gele, de groene, de witte en de bolletjestrui.

Voor het eindklassement verdienen de eerste 20 van het klassement punten en zijn er nog extra punten voor de eerste 3 in het klassement van de groene trui, de witte trui en de bolletjestrui. Je vindt alle uitleg in bijgevoegd document.

SPANNING dus VERZEKERD !!!!

Er zijn dus geen geldprijzen meer te winnen voor ritzeges, enkel punten voor uw uiteindelijke totaalscore : een spurtersploeg, klimmersploeg, tijdrijdersploeg, … samenstellen heeft geen zin meer. Maar spanning blijft zeker verzekerd met dit puntensysteem : je zal een evenwichtige ploeg moeten samenstellen.

Om het ons gemakkelijk te maken, leggen we ons lot in handen van de website Tourploeg.be, zeer eenvoudig in gebruik. Dat zal je zelf wel merken en zij berekenen alle punten en uitslagen voor alle deelnemers.

Je moet je registreren via de toegestuurde link in de uitnodigingsmail en uw 12 renners ingeven. Je kan reeds een voorlopige ploeg van renners samenstellen en tot zaterdag 7 juli 2018 om 12u kan je de renners nog naar wens wijzigen. Je (voorlopige) ploeg moet wel 12 renners bevatten, voor de knop “Opslaan” beschikbaar wordt om effectief je ploeg op te slaan. Er wordt aangegeven hoeveel renners je nog moet ingeven.

Enig nadeel aan deze pronostiek is dat die werkt op basis van je email-adres. Wil je meerdere malen je kans wagen, dan moet je meerdere emailadressen gebruiken, want de website laat jammer genoeg niet toe 2x mee te doen met hetzelfde emailadres bij dezelfde groep (= TOUR TC DIEPENBROEK)Vul na je naam ook een ploegnaam in, als je meerdere malen je kans wil wagen in onze tourpronostiek.

Deelnemers  zonder mailadres kunnen op mij een beroep doen om een ploeg in te geven. Dit moet wel tijdig gebeuren, want de ingave van je ploeg (aanmaken mailaccount + registratie van je renners) moet rond zijn uiterlijk om 12u op 7 juli 2018 !

Reglement :

 

TOUR DE FRANCE 2018 TC Diepenbroek

 

Met sportieve groeten,

Ludwig & Dirk