Bar

Diepenbroek Bar

Intro

Sinds 2012 is TC Diepenbroeck terug actief. Van de start af werd als doel gesteld om van TCD een groeiende maar vooral bloeiende club te maken. Het clubhuis kreeg een grondige opfrisbeurt, de terreinen werden volledig heraangelegd. Verschillende initiatieven hebben er voor gezorgd dat de club terug leeft. Ook de jeugd kreeg de nodige aandacht, zo zijn de sportkampen en de jeugdlessen een groot succes.

Tennisvelden :

Tennisclub Diepenbroek heeft 5 tennisvelden die jaarlijks door een professionele firma worden heraangelegd. Drie velden zijn voorzien van een automatisch sproeisysteem. Vier velden zijn voorzien van verlichting. Banken, vuilnisbakken, sleepnetten en scoreborden staan ter uwer beschikking. Tijdens het seizoen worden de terreinen regelmatig gereinigd en onderhouden. Dit alles met doel u als tennisser alle comfort te bieden en uw favoriete ontspanning optimaal te kunnen beoefenen.

Reservatie systeem :

Een reservatiesysteem werd gebouwd waar u via internet of met de PC in het clubhuis kan reserveren. Er bestaat de mogelijkheid om als vaste groep een veld te reserveren voor het ganse zomerseizoen. Dit zelfs op een vaste dag (bloksysteem). Wens je hier meer info over, contacteer ons gerust.
Verder kan je alle info vinden in ons huishoudelijk reglement.

Gastspeler :

Als lid kan je steeds een gastspeler uitnodigen.  Alle info vind je onder gastspeler uitnodigingsreglement.